Ja qytet më të bukura evropiane me pothuajse asnjë turist

Ja qytet më të bukura evropiane me pothuajse asnjë turist

100
0

Tanimë dihet se cilat janë destinacionet më të dashura turistike në Evropë dhe në botë pasi pothuajse kudo shfaqen vetëm fotografi të tyre.

Pa diskutim përmendet, Parisi, Londra, Roma, Indonezia, Tajlanda, vendet malore të preferuara për ski etj.

Por ka disa vende shumë turistike e të bukura të cilat zakonisht refuzohen nga tursitët dhe nuk janë shumë të frekuentuara. Ja disa prej tyre:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

loading...