Ja kush është ish banori i Big brother që hyn në...

Ja kush është ish banori i Big brother që hyn në politikë !

190
0

Një nga banorët më në zë të edicionit të 9 të Big Brother është padyshim dhe Ervini.Ai u bë mjaft i njohur për shkak të debateve të zjarrta në shtëpi dhe lidhjes me Sidritën. Por duket se Ervini nuk ka qëndruar duart kryq pas daljes nga Big Brother. Në një foto të publikuar nga Xing.al në të cilën tregon se i është bashkuar Partisë Socialiste. Mesa duket Ervini dëshiron të përfshihet seriozisht në rrugën e politikës.