Ja cilet jane 6 plazhet më të bukura në Botë

Ja cilet jane 6 plazhet më të bukura në Botë

311
0

Duke qenë se jemi në periudhën më të nxehtë të vitit po ju tregojmë 6 plazhet më të bukura në botë të cilat na bënë që të dashuroheshim me to, me vetëm një shikim.

Nëse jeni në kërkim të një plazhi të bukur dhe nuk keni vendosur akoma ku do të kaloni pushimet këtë vit, atëherë jeni në vendin e duhur.

Toka e ëndrrave, Bali

Bermuda

Bora Bora

Philippines

Hawaii

St. Martin