Ja çfarë ndodh me trupin tuaj nëse urreni punën që bëni

Ja çfarë ndodh me trupin tuaj nëse urreni punën që bëni

294
0

Trupi juaj mund të preket nga simptomat e stresit si rezultat i urrejtjes ndaj punës suaj. “Shumë herë, gjëja e parë që ne do të dëgjojmë janë netët pa gjumë”, tha psikologu klinik Monique Reynolds me qendër në Maryland të Qendrës për Ndryshimin e Ankthit dhe Sjelljes. Gjithashtu, Shoqata Psikologjike Amerikane vëren se kur gratë duhet të zgjidhin detyrimeve të tyre personale dhe financiare, mund t’iu zvogëlohet dëshira për seks. Dispepsia, kapsllëku dhe fryrja e barkut mund të jenë të gjitha të lidhura me stresin që shkakton urrejtja ndaj punës. Ndër tjera, nën stresin akut, trupit tuaj mund t’i kërkohet të shtypë tretjen për ta përqëndruar në shpëtimin e tij nga ndonjë rrezik i përceptuar, sipas Harvardit.