Ish-presidenti dënohet me vdekje për tradhëti, pas 5 vitesh në proces gjyqësor

Ish-presidenti dënohet me vdekje për tradhëti, pas 5 vitesh në proces gjyqësor

151
0

 

Në proces gjyqësor prej 5 vitesh ish-presisdenti i Pakistanit, Pervez Musharraf, është dënuar me vdekje në një seancë gjyqësore speciale në Islamabad.

Ai është dënuar për tradhëti kombëtare, pas një procesi gjyqësor që kishte nisur prej vitit 2013.

Akuza ka të bëjë me pezullimin e Kushtetutës, kur Musharraf vendosi rregullin e urgjencës në një veprim që synon të zgjasë mandatin e tij.

Aktualisht, Musharraf ndodhet në Dubai pasi nuk ndodhej në gjendje të mirë shëndetësore dhe u lejua të largohej nga vendi për trajtim mjekësor në vitin 2016

4. Shpëlajini flokët me ujë të ngrohtë.

5. Bëni shpëlarjen finale me solucionin e përgatitur me uthull molle.