Ish-drejtuesi i lartë i Policisë së Shtetit: Këto janë dy qytetet me...

Ish-drejtuesi i lartë i Policisë së Shtetit: Këto janë dy qytetet me të rrezikshme në Shqipëri

151
0

Tirana dhe Durrësi janë dy qytetet me problematike sa i përket kriminalitetit.

Kështu deklaroi mbrëmë në ‘Opinion’ ish-drejtuesi i lartë i Policisë së Shtetit, Aleks Hajdari. Sipas tij më pas vijnë Elbasani dhe Shkodra. Ndërkohë, ai theksoi se Vlora njihet për ashpërsinë e grupeve kriminale.

“Vrasësit me pagesë ka vite qe janë futur në Shqipëri. Nëse i referohemi situatës ka mungesë informacioni tek policia dhe kontrolli i personave me precedentë kriminalë. Këto përplasje vijnë për linjat e drogës, pasi këto linja janë e vetmja mënyrë që grupet kriminale të bëjnë fitime të mëdha për një kohë shumë të shkurtër. Po të mos ishte përplasje për linjat nuk do kishte një situatat të tillë”, tha Aleks Hajdari.

Ndërsa, për gazetarin Artan Hoxha grupet kriminale në vend janë forcuar aq shumë sa sjellin vrasës nga jashtë.