Ish deputeja e PD, dedikim së bijës

Ish deputeja e PD, dedikim së bijës

3365
0

Ish deputetja e Partisë Demokratike Albina Deda, në një dedikim të veçantë uron vajzën e saj, me rastin e pranimit në Degën e Gazetarisë, në Universitetin e Tiranës. “Fëmija është lumturia e prindit. Por kjo lumturi shumefishohet nga mbaresia e femijes. E si te mos lumturohem e krenohem me Aden. Perveçse modele ajo do jete dhe gazetarja e ardhshme. Sapo u pranua ne Degen e Gazetarise, Universiteti Tiranes. Suksese bija ime”-përfundon dedikimi I ish deputetes për vajzën e saj.

Shperndaje