‘Inat’ publikohet nga Meda dhe Gold AG (Video)

‘Inat’ publikohet nga Meda dhe Gold AG (Video)

99
0

Dyshja e njohur e skenës muzikore kanë kohë që kanë paralajmëruar këngën e tyre. E ‘Inati’ nga Meda dhe Gold Ag tashmë u publikua. Ky projekt muzikor është finalizuar edhe me klip nga ‘Imagine Films’ që ka një përmbajte interesante e mjaft verore.

loading...