Imazhe qesharake të shkrepura nëpër autostrada, ku shoferët kanë bërë gjëra të...

Imazhe qesharake të shkrepura nëpër autostrada, ku shoferët kanë bërë gjëra të çuditshme derisa ishin pas timonit

319
0

Shoferët janë paralajmëruar që të mbajnë sytë në rrugë gjatë gjithë kohës, por imazhet e postuar më poshtë dëshmojnë të kundërtën. Aty shfaqet një fotogaleri, ku njerëz nga vende të ndryshme janë fotografuar duke bërë gjëra të çuditshme derisa ishin prapa timonit. Derisa pirja dhe ngrënia ndalohen me ligj gjatë ngasjes, disa shoferë kanë gjetur edhe metoda më bizare për të thyer rregullat e komunikacionit. Disa prej tyre kanë tejkaluar çdo imagjinatë, duke përdorur instrumente të ndryshme muzikore derisa po lëviznin me shpejtësi të madhe.