I vdes i zoti, qeni e pret ‘me durim’ pranë shtratit

I vdes i zoti, qeni e pret ‘me durim’ pranë shtratit

125
0

Moose është labrador tre-vjeçar i cili e përjeton shumë keq vdekjen e pronarit të tij. Nëse keni një zemër të dobët është më mirë të tërhiqeni nga leximi i këtij artikulli.

Njihuni me të ëmbëlin Moose i cili pas humbjes së të zotit rri me durim në krah të shtratit të pronarit të tij duke pritur dhe duke shpresuar se ai do të kthehet.

Mjerisht, qenushi është duke u mësuar me vetminë e tij dhe do t’i duhet të përshtatet me gjendjen e tij të re derisa të gjejë një familje mikpritëse. qenushi është duke u mësuar me vetminë e tij dhe do t’i duhet të përshtatet me gjendjen e tij të re derisa të gjejë një familje mikpritëse.

Duke shpresuar për të rifutur një strehë të re për këtë qenush, North Star Pet Rescue ka ndarë një post në Facebook: “Ju lutemi ndihmoni Moose të gjejë një shtëpi të re dhe një familje që ta duan, ai është një qenush i ëmbël i lumtur nga natyra. Ka vetëm nevojë për njerëz të mirë që të shërojnë zemrën e tij”.

loading...