Hoteli që ka 400 dhoma të lara në flori

Hoteli që ka 400 dhoma të lara në flori

187
0

‘Dolce Hanoi’ është një ndër hotelet më të pazakontë që mund të keni dëgjuar ndonjëherë.

Ai ndodhet në kryeqytetin e Vietnamit dhe është i gjithi i larë në flori. Hoteli ka 25 kate dhe 400 dhoma.

Image

Për ta ndërtuar këtë hotel u deshën plot 11 vite, pasi ai ka edhe një pishinë 70 metra katrorë me pllaka të lara në ar dhe pamje të mahnitshme të qytetit.