Hiqet flamuri shqiptar në Kamëz , Xhelal Mziu: Skandaloze, është sulm ndaj...

Hiqet flamuri shqiptar në Kamëz , Xhelal Mziu: Skandaloze, është sulm ndaj simboleve kombëtare!

165
0

Ish-kryebashkiaku i Kamzës, Xhelal Mziu ka akuzuar pasardhësin e tij Rakip Suli se ka hequr flamurin shqiptar të vendosur në qendër të qytetit. Me anë të një postimi në Facebook, Mziu shkruan se një ngjarje e tillë është e turpshme dhe i bashkangjitet skandalit të heqjes së simbolit të Shqiponjës.

Postimi i plotë:

“Rilindja sulm ndaj simboleve Kombëtare! Skandaloze dhe e Turpshme! Rilindasi 6% heq simbolin më të rëndësishëm kombëtar, Flamurin Kombëtar. Në Kamëz, në Bulevardin Blu, kishte 10 vite që ishte vendosur në një lartësi prej 40 metrash flamuri kombëtar me përmasa 12 ml x 8 ml e barabartë me 96 m2, më i madhi dhe rekord kombëtar, prej 10 vitesh. Ai nuk është më aty! Ky skandali i bashkangjitet heqjes së Shqiponjës , nga sheshi Shqiponja Tiranë,”-shkruan Mziu në postimin e tij.

Ndërkohë janë postuar foto të tjera ku duket qartë që në zyrat e bashkisë ka nisur spastrimit politik. Kjo pasi të gjitha simbolet dhe posterat e PD-së kanë përfunduar në koshat e qytetit.

Rilindja sulm ndaj simboleve Kombetare!Skandaloze dhe e Turpshme! Rilindasi 6% heq simbolin me te rendesishem kombetar, Flamurin Kombetar.Ne Kamez, ne Bulevardin Blu, kishte 10 vite qe ishte vendosur ne nje lartesi prej 40 ml flamuri kombetar me permasa 12 ml x 8 ml e barabarte me 96 m2, me i madhi dhe rekord kombetar, prej 10 vitesh.Ai nuk eshte me aty! Ky skandali i bashkngjitet heqjes se Shqiponjes , nga sheshi Shqiponja Tirane.#RilindjaLufteSimboleveKombetare!

Posted by Xhelal Mziu on Thursday, October 24, 2019