Harrojeni pikën-G, ja ku fshihet kënaqësia

Harrojeni pikën-G, ja ku fshihet kënaqësia

575
0

16de97928c386e25b04918c0195222c6

Nuk ju nevojitet kurrfarë harte për të gjetur pikën-G të saj, kjo është mënyra që do t’ju ndihmojë që ta kënaqni!

Nuk jeni të detyruar më që të “kërkoni” pikën-G të saj që t’i krijoni kënaqësinë për të mos e harruar kurrë!

Nuk ekziston ndonjë pikë konkrete e cila është si “sustë magjike” për kënaqësinë e saj, por fjala është për zonën më të madhe erogjene, thotë një studim italian.
Hulumtuesit e kanë quajtur “kompleks klitouretrovagjinal”, që ka të bëjë me pjesën e parë të murit vagjinal (ana në drejtim të stomakut), kanalin urinar, gjëndrat parauretrale dhe me “rrënjën” e klitorisit.

Jo vetëm që stimulimi i kësaj pjese të trupit do t’i krijojë kënaqësi, por mund t’i ndihmojë edhe të përjetojë orgazëm vagjinal. “Kemi zbuluar me ultrazë që me masturbim, i cili stimulon vetëm pjesën e jashtme të klitorisit, forcohet qarkullimin e gjakut vetëm në klitoris”, thekson Emmanuele Jannini, njëri ndër hulumtuesit.

“Mirëpo, stimulimi i brendshëm i cili arrihet gjatë penetrimit, nxit qarkullimin e gjakut në tërë kompleksin klitouretrovaginal”.

Në vend që gjithë vëmendjen tuaj ta orientoni në vetëm një pikë të trupit të saj, përqendrohuni në pjesën e parë të murit vaginal.

Poza më e mirë e seksit për stimulim të kompleksit klitouretrovagjinal është kur femra është sipër, këshillon dr. Jannini. /Telegrafi/

Shperndaje