GUINESS/ Tiramisuja me e madhe në botë realizohet në Itali (FOTOT)

GUINESS/ Tiramisuja me e madhe në botë realizohet në Itali (FOTOT)

314
0

Në Itali, në qendren e madhe tregtare të Milanos u krijua tiramisuja më e madhe në botë me gjatësi 303 metra.

Një numër prej 70 pastiçieresh kanë punuar për të krijuar këtë tiramisu gjigand ndërsa u deshën 1101 pjesë fete tiramisu.

Rekordi hyri në librin Guiness dhe ia kalon rekordit të tiramisusë  266 metrave që ishte prodhuar në Itali në qytetin e Vilessë në vitin 2018.

Për fatin e keq të adhuruesve të ëmbëlsirave tiramisuja gjigjante e prodhuar nuk do konsumohet por do qëndrojë si ekspozitë në qendrën tregtare të Milanos.