Gjiknuri fton qytetarët në mitingun përmbyllës

Gjiknuri fton qytetarët në mitingun përmbyllës

271
0

Drejtuesi politik i Qarkut Damian Gjiknuri sëbashku me kandidatet për deputete Vilma Bello, Elona Hodaj dhe kryetarin e Partisë Socialiste të Vlorës Anduel Tahiraj takuan banorë në rrugët e rajonit nr.5. Gjatë bashkëbisedimit, Gjiknuri gjeti rastin të ftojë qytetarët ti bashkohen takimit elektoral përmbyllës të fushatës zgjedhore, i cili zhvillohet ditën e premte më 23 Qershor, ora 19:00 në Lungomare. Sipas Gjiknurit, prezenca e Kryeministrit Edi Rama në këtë miting përmbyllës i cili do të jetë i fundit në rang vendi, tregon për rëndësinë që kreu i Partisë Socialiste i jep Vlorës dhe të ardhmes së saj.

loading...