Gjendet i vdekur punonjësi i Rrugës së Arbrit

Gjendet i vdekur punonjësi i Rrugës së Arbrit

257
0

Prej 4 ditësh ishte shpallur i zhdukur, ndërsa sot është gjetur i vdekur.

Një 40-vjeçar nga Klosi është gjetur sot i mbuluar nga një masiv dheu.

Burimet kanë bërë të ditur se ai ishte punonjës i Rrugës së Arbrit dhe është gjetur nga banorët e zonës. rupi i pajetë i 40-vjeçarit është gjetur nga banorët e fshatit Xibër të Matiti.