Gjatësia e gishtit të vogël tregon shumë gjëra për karakterin tuaj

Gjatësia e gishtit të vogël tregon shumë gjëra për karakterin tuaj

293
0

Gisht i vogël i dorës tregon shumë për ne. Është një gisht që shpesh nënvlerësohet, por në fakt është shumë i rëndësishëm, pasi tregon shumë për personalitetin tonë.

Gjatësia e tij mund të thotë shumë lidhur me perfeksionin e personalitetit tonë.

Nëse gishti i vogël është më i shkurtër se vija e parë e gishtit të unazës, jeni besnikë, të sjellshëm, të gatshëm të ndihmoni të tjerët dhe unikë. Por e keqja është se të tjerët ju mashtrojnë lehtësisht.

Nëse gishti i vogël është në të njëjtën gjatësi me vijën e parë të gishtit të unazës, jeni persona që pëlqeni pavarësinë, jeni besnikë dhe nuk ka asgjë që t’ju pengojë për t’i shkuar deri në fund diçkaje. Megjithatë jeni të butë.

Nëse gishti i vogël e kalon gjatësinë e vizës së parë të gishtit të unazës, jeni persona të besueshëm, urreni gënjeshtrat dhe personat që ju gënjejnë. Por jeni natyrë vetmitare dhe pëlqeni që të mbroni personat më të dobët.