‘Gazetarët me kundragaz në protestë’, Vokshi: Po ia mbyllin gojën

‘Gazetarët me kundragaz në protestë’, Vokshi: Po ia mbyllin gojën

260
0

Deputetja e PD, Albana Vokshi ka reguar pas njoftimit të Gardës së Republikës për pajisjen e gazetarëve me maska kundragaz gjatë protestës së opozitës, që parashikohet të mbahet para Parlamentit. Sipas Vokshit ky është një ‘plan masash’ për t’i mbyllur gojën gazetarëve. Qeveria “plan masash” për t’iu mbyllur gojën gazetarëve. Në atë vend ku qeveria pranon vetë se do përdorë lëndë helmuese luftarake kundër gazetarëve, nuk mund të flitet më për demokraci dhe media të lirë. Në epokën digjitale, mjetet e punës së gazetarëve janë celulari, stilolapsi, mikrofoni. Nuk e di në cilin vend të lirë gazetarët pajisen dhe me kundragaz?! Këto janë shenja që kjo qeveri e bërë palë me krimin është po vetëfundoset’, shkruan Vokshi.