Gara për Gjykatën e Lartë, Gjykata e Lartë, këta janë tetë emrat...

Gara për Gjykatën e Lartë, Gjykata e Lartë, këta janë tetë emrat e kualifikuar që plotësojnë kushtet

304
0

bardhet lista e kandidatëve të kualifikuar për Gjykatën e Lartë.

Mësohet se nga 22 kandidatë që aplikuan, vetëm 8 kanë mundur ta kalojnë këtë fazë. 13 të tjerë janë skualifikuar, ndërsa njëri prej tyre është dorëhequr.

Kandidatët e kualifikuar janë Sokol Sadushaj, Ervin Pupe, Ilir Panda, Theodhori Sollaku, Jetmira Rragami, Rezarta Melo, Ardita Alsula dhe Kestrin Katro.

Ndërkohë kandidatët që nuk kanë mundur ta kalojnë fazën janë Sergjio Mazreku, Ndue Pjetra, Ergys Meta, Aldona Sulaj, Jordan Daci, Lindita Troja, Alma Loci, Hermina Albunesa, Agron Malaj, Irena Nino, Vjosa Bodo, Shaqir Hasanaj, Ardita Buna, Anton Lleshaj dhe Altin Binaj.