Futet ambulanca në fushë, ndeshja mes Skënderbeut dhe Partizanit degjeneron në sherre

Futet ambulanca në fushë, ndeshja mes Skënderbeut dhe Partizanit degjeneron në sherre

125
0

Po luhet në Korçë kryendeshja e Kategorisë Superiore mes Skënderbeut dhe Partizanit e cila ka degjeneruar në sherre. Ka pasur tension në triubunën e tifozëve të Partizanit, i cili ka sjellë në fushë ambulancën, ndërkohë që nuk mungojnë sendet e forta të hedhura në fushë.

loading...