Fshati polak Miejsce Odrzanskie 10 vijet qe nuk ka lindur asnjë djalë

Fshati polak Miejsce Odrzanskie 10 vijet qe nuk ka lindur asnjë djalë

389
0

Në një fshat të vogël të Polonisë është parë një rast befasues, ku për 10 vjet me rradhë nuk ka lindur asnjë djalë.

POLONI- Një ngjarje e rrallë dhe e padëgjuar më parë ka çuditur botën mbarë, teksa në nëj fshat të vogël të Polonisë, është parë që në forcat zjarrëfikëse të ketë vetëm femra dhe jo meshkuj.

Dhe kjo për një arsye të forta, pasi prej 10 vjetësh në fshatin Miejsce Odrzanskie kanë lindur vetëm vajza dhe asnjë djalë.

Çdo çift prej 10 vitesh kanë lindur vetëm vajza, dhe këto që shihni në foto ju vërtetojnë më së miri se vajzat e këtij fshati polak janë mjaft të afta për të bërë edhe punën e burrave.

Kjo mungesë që kaq shumë vite ka tërhequr edhe vëmendjen e kryebashkiakut i cili ka thënë se do të shpërblej  me para familjen e parë që do të sjellë në jetë një djalë.

Ky fenomen është parë nga afër edhe prej mediave të huaja duke shkuar afër zonës ku gjatë një dekate nuk ka lindur edhe një djalë i vetëm.