Frika nga Koronavirusi! Moderatorja e njohur i sfidon të gjithë, shkon në...

Frika nga Koronavirusi! Moderatorja e njohur i sfidon të gjithë, shkon në restorant kinez

369
0

Barbara D’Urso e mbajti premtimin e saj dhe shkoi për darkë në një restorant kinez.

Prezantuesja e njohur e Canale 5 e bëri këtë veprim për të luftuar paragjykimet pas shfaqjes së Koronavirusit. “Ka pasur raste racizmi, njerëz që fyenin kinezët në rrugë. Koronavirusi nuk transmetohet përmes ushqimit. Këtu keni biskotat e fatit, që ju ëmbëlsojnë pasi keni konsumuar një vakt. Unë e ha atë përpara jush dhe ju ftoj të shkoni në restorantet kineze”, tha Barbara.

Ndërkohë, një nga 56 italianët e riatdhesuar nga Wuhan-i në Kinë ka dalë pozitiv me virus dhe aktualisht ndodhet në karantinë në qytetin ushtarak Cecchignola në Romë.