Fotot që ndryshuan përgjithmonë internetin

Fotot që ndryshuan përgjithmonë internetin

125
0

Janë disa foto që janë publikuar kohë më parë në internet, ose tani vonë por që do të qëndrojnë në memorien tonë për një kohë të gjatë.  Kush nga ju mund të harrojë selfie-n e famshme në ceremoninë e Oscar-it ku u bënë bashkë shumë yje botërorë?  Për këto dhe të tjera foto që ndryshuan përgjithmonë internetin, shikoni më poshtë.

loading...