FOTOT prekëse: Gjyshit i plotësohet dëshira 45 minuta para se të jepte...

FOTOT prekëse: Gjyshit i plotësohet dëshira 45 minuta para se të jepte shpirt

533
0

Një surprizë e bukur i është bërë britanikut Paddy Laëler në shtratin e tij të vdekjes, 45 minuta para se të jepte shpirt.

73-vjeçari ishtë sëmurë rëndë dhe kishte shumë pak kohë.

Kur mbesa e tij e pyeti për dëshirën e fundit, ai tha: Dua të takoj futbollistët e Man.Utd, pasi u kam shkruar dhe s’më kanë kthyer kurrë përgjigje.

Menjëherë mbesa e tij hodhi një status në FB ku kërkonte që yjet e Mançesterit t’i plotësonin dëshirën e fundit gjyshit të saj, pasi ishte një tifoz i zjarrtë i tyre.

Sapo klubi mësoi për lajmin, dërgoi disa prej futbollistëve në shtëpinë e tij.

I moshuari u emocionua aq shumë sa u përlot.

45 minuta pasi futbollistët u përshëndetën më të moshuarin, ai ndërroi jetë.