FOTOT: I qeshur e i veshur sport, deputeti Myslim Murrizi nuk bën...

FOTOT: I qeshur e i veshur sport, deputeti Myslim Murrizi nuk bën dallime nga ngjyrat partiake, përqafon koleget socialiste

378
0

Fotografi Agim Rama ka shpërndarë foto në rrjetet e tij sociale, ku duket deputeti i opozitës teksa Murrizi përshëndeste e përqafonte deputetet socialiste.

 

Deputeti Myslim Murrizi duket se ka marrëdhënie të mira me të gjithë kolegët e tij pavarësisht përkatësisve politike.

 

Fotografi Agim Rama ka shpërndarë foto në rrjetet e tij sociale, ku duket deputeti i opozitës teksa Murrizi përshëndeste e përqafonte deputetet socialiste.

 

“Deputeti më popullor Myslim Murrizi, merr përqafime nga të gjitha krahët e politikës dhe më gjërë.”

Siç duket edhe nga fotot e mësipërme, Murrizi tregohet mjaft i dashur me deputetet Edlira Hyseni; Blerina Gjylametin; Evis Kushin dhe ministren Anila Denajn.