FOTOLAJM/ Në gjurmët e kryeministrit, djali i Edi Ramës në votime me...

FOTOLAJM/ Në gjurmët e kryeministrit, djali i Edi Ramës në votime me xhaxhain dhe gjyshen

265
0

Në kuadër të zgjedhjeve lokale, PS është mbështetur nga e gjithë familja e kryeministrit Edi Rama.

 

Pas kryeministrit Rama i cili u shfaq me bashkeshorten e tij Lindën, në qendrat e votimit është shfaqur edhe pjesa tjetër e familjes Rama.

 

Olsi, Aneta dhe Gregori Rama

Djali i madh i Ramës, Gregori ka postuar një foto në Instagram menjëherë pas votimit bashkë me gjyshën e tij, Anetën dhe xhaxhanë, Olsin.

 

 

Krahas fotos, Gregori shkruan si diçiturë: Ne votuam!