Fotografitë e grave në të 90’tat, që do iu lënë “pa fjalë”...

Fotografitë e grave në të 90’tat, që do iu lënë “pa fjalë” me bukurinë e tyre natyrale

353
0

Nëse kthehemi në kohë, gjyshet tona nuk kishin një gamë të gjerë zgjedhjesh kur vinte puna për rroba dhe kozmetikë.

Ato nuk përdorën Photoshop dhe filtrat e fotove dhe definitivisht nuk bënë operacione plastike si të famshmet e kohës moderne, transmeton Klan Kosova

Por ato ishin mjaftueshëm të bukura saqë të ju lënë gojëhapur me bukuritë e tyre.

Këto fotografi të vjetra të shpërndara nga nipat dhe mbesat e tyre e tregojnë më së miri: