FOTO/ Tre makina bëjnë “xing” tek Pallati me Shigjeta

FOTO/ Tre makina bëjnë “xing” tek Pallati me Shigjeta

240
0

Tre mjete u përfshinë në një aksident mëngjesin e sotëm tek Pallati me Shigjeta. Siç shihet edhe në foto, ka patur vetëm dëme materiale, ndërsa nuk raportohet për të lënduar. Ky është një ndër segmentet më të ngarkuara, dhe shpeshhere për shkak të pakujdesisë së drejtuesve të mjeteve ndodhin aksidente të kësaj natyre.