Foto/ Shqiptarët e Kanadasë ruajnë me fanatizëm rrënjët e tyre

Foto/ Shqiptarët e Kanadasë ruajnë me fanatizëm rrënjët e tyre

252
0

Shoqata shqiptaro-kanadeze e Manitobës ka zhvilluar një piknik të veçantë.  Në këtë piknik janë mbledhur shqiptarë të moshave të ndryshme, ndërsa kanë gatuar flia, ushqim ky tradicional dhe i pranishëm në çdo tryezë shqiptare. Edhe pse larg vendit të tyre të origjinës, shqiptarët kanë ditur të ruajnë traditën.

 

foto galeri

 

Ata janë shërbyer me ushqime tradicionale shqiptare dhe aktivitetet për të rritur e fëmijë, nuk kanë munguar. Pikniku i verës është organizuar për herë të parë nga ACCOM. Në fund organizatorët janë shprehur të kënaqur nga ky aktivitet.

foto galeri