Foto-lajm/ A i keni parë muret dhe urat sot në Tiranë?!

Foto-lajm/ A i keni parë muret dhe urat sot në Tiranë?!

471
0

Ditën e sotme përveç dhjetera njerëzve të grumbulluar përballë Drejtorisë së Policisë në Tiranë të cilët kërkojnë lirimin e të arrestuarve, të tjerë kanë protestuar duke shkruar parulla të shumta nëpër mure dhe ura. “Ju s`keni mjaftueshëm pranga për të gjithë ne’, ‘Kur dhuna bëhet ligj liria është afër’, ‘Liri për Kukësin’, shkruhet në rrugët e muret e kryeqytetit. Duket se shoqëria civile qendron pas këtyre parullave në rrugë. Kujtojmë se gjithçka e ka zanafillën tek taksa për rrugën e Kombit. Në shtunën u zhvillua një proteste e madhe pranë tunelit ku u dogjën kabinat e faturimit, ndersa sot protestohet ne Tirane per te liruar qytetaret e Kukesit.