FOTO/ Dua Lipa, në kopertinën e revistës së njohur në Indonezi

FOTO/ Dua Lipa, në kopertinën e revistës së njohur në Indonezi

410
0

20160910195627344Revista e famshme e modës, shoubizit e artit e ka zgjedhur Lipën për ballinën e saj më të re.
Dua Lipa, këngëtarja nga Prishtina e cila prej kohësh jeton në Londër dhe e cila këtë vit shpërtheu në tregun muzikor me këngët e saj, është e pranishme në ballinën më të re të COSMOGIRL në Indonezi.