FOTO/ Dekolte e hapur, Vanda Nara nxjerr gjoksin….

FOTO/ Dekolte e hapur, Vanda Nara nxjerr gjoksin….

137
0

Vanda Nara është një personazh që qëndron gjithnjë në qendër të vëmendjes. Bashkëshortja e ish-kapitenit të Interit, Mauro Ikardi, është shfaqur g jatë emisionit sportiv “Tiki Taka” me një veshje tepër provokuese.

Dekolteja e saj shumë e hapur i nxirrte në pah g joksin, duke i “shpërqendruar” të g jithë në studio dhe më g jerë, me hiret e saj.

 

Vanda hot

 

Vanda Tiki-Taka