FOTO/ Arbana Osmani paralajmëron Ledion Liçon, ja si i përgjigjet ai

FOTO/ Arbana Osmani paralajmëron Ledion Liçon, ja si i përgjigjet ai

574
0

screenshot-1_1472499126-1566857

Fakti që Ledion Liço është i apasionuar pas filmave, nuk është një gjë e re.

Këtë verë po e shijon më së miri, duke qënë në shoqërinë e filmave. Ashtu si gjithmonë edhe këtë herë, Ledioni ka ndarë me ndjekësit e tij, filmin e rradhës, por ka qënë Arbana Osmani ajo që ia ka prerë hovin. “Shif filma liu shif, se në 2036 do shohësh”, ka shkruar ajo, duke e paralajmëruar se çfarë e pret pas lindjes së djalit.

Ledioni, që nuk dorëzohet lehtë i është përgjigjur se gjendet koha për të gjitha. Megjithatë një tjetër komentuese ka insistuar e më pas përgjigja e Ledionit ka qënë fantastike. “Do shohim filma me metrazh të shkurtër”, është përgjigjur në fund ai, duke mos u dorëzuar lehtë, shkruan Arkiva.

Interesante është edhe mënyra se si Arbana e thërret Ledionin, duke e quajtur “Liu”. Ndoshta “Liu” është një shkurtim e përkëdhelje e emrit “Ledion”. Sidoqoftë, e rëndësishme është që Ledioni nuk dorëzohet dhe pas lindjes së djalit filmat do të vazhdojnë.