FOTO/ Afërdita Dreshaj në burg, publikon imazhet e tmerrshme brenda qelisë

FOTO/ Afërdita Dreshaj në burg, publikon imazhet e tmerrshme brenda qelisë

126
0

Afërdita Dreshaj ka vendosur  përjetojë një eksperiencë të veçantë së bashku me të dashurin e saj  Jakub Kindi .

Këngëtarja ka vizituar burgun më famëkeq të botës.

Ajo ka shkuar në Alcatraz, e shoqëruar nga i dashuri i saj dhe nga atje ka publikuar imazhe përbrenda burgut që tashmë është shndërruar në muze.

 

loading...