Filloi të pikturojë halucinacionet e saj, rezultatet janë ‘shokuese’

Filloi të pikturojë halucinacionet e saj, rezultatet janë ‘shokuese’

230
0

Kate Fenner është diagnostifikuar me skizofreni në moshën 17 vjeçare, pasi që prindërit kuptuan se gjendja e saj mendore po bëhej më keq çdo ditë.Kur kjo sëmundje iu shfaq, Kate zbuloi aftësinë e saj prej artiste. Ajo filloi të vizatojë halucionacionet dhe siç do ta shihni, rezultatet janë të bukura. Në halucinacionet e saj, ajo dëgjonte zëra, efekte, zhurma, dhe shpesh shihte fytyra, sy. Ajo thotë ” Unë kam shpesh halucinacione dhe depresioni më bën të ndihem e pavlerë si një mizë. Këto ilustrime përfaqësojnë sëmundjen time.” Shikoni fotot më poshtë.