FIFA ndryshon planet e futbollit

FIFA ndryshon planet e futbollit

190
0

FIFA ka shtyrë Botërorin e Klubeve për shkurt 2021 dhe anuloi dy turne të grupmoshave për gjininë femërore që do të luheshin këtë vit për shkak të pandemisë së koronavirusit. Kompeticioni Botërori i Klubeve do të zhvillohej muajin tjetër në Katar, por është rivendosur në 1 deri në 11 Shkurt 2021, në të njëjtin vend.

Ndërsa për sa i përket turneve për femrat, këto 2 evente ishin të planifikuara në fillim të vitit 2021. Koronavirusi duket se po fillon një valë të dytë dhe është parashikuar që të gjitha vendet të shkojnë drejt një rinisje të proçesit të karantinës. Gjithashtu të gjitha institucionet e futbollit po ndërmarrin masat për mosndërprejen e tij(Sport ekspres)

Shperndaje