Femrat e këtyre 3 shenjave të horoskopit nuk mund të rezistohen nga...

Femrat e këtyre 3 shenjave të horoskopit nuk mund të rezistohen nga meshkujt

184
0

Nëse do të kaloni një ditë tjetër të Shën Valentinit vetëm dhe do të pyesni veten pse ende nuk keni gjetur një shpirt binjak, astrologjia mund t’ju ofrojë përgjigjen. Femrat e lindura në shenjën e Demit, Binjakëve dhe Bricjapit thuhet se është e vështirë të përballohen dhe meshkujt bien pas sharmit të tyre, kështu që e kanë është shumë më lehtë të gjejnë një partner.

 

Demi-Nuk ka asnjë burrë që mund t’i rezistojë bukurisë ose forcës së femrës nën shenjën e Demit. Ajo tërheq burrat me zgjuarsi dhe posedon aftësi drejtuese, andaj është e prirë për organizim dhe kontroll. Ajo është dikush që është e bukur nga jashtë, por edhe nga brenda.

 

Binjakët-Një femër e lindur në këtë shenjë ka një bukuri tradicionale që zakonisht mund ta shihni vetëm në filma të vjetër dhe gjithmonë vepron si një zonjë e vërtetë. Ajo i lexon njerëzit shumë mirë, andaj mos u përpiq të ‘shesësh’ historitë pasi nuk do t’i ‘blejë”. Femrat e lindura në këtë shenjë të zodiakut kanë sy të mahnitshëm, kështu që kur i shikoni, nuk do të jeni në gjendje t’i rezistoni, transmeton KP.

 

Bricjapi-Zonjat në këtë shenjë janë inteligjente, kështu që kur të flisni, do të jetë interesante dhe do të mësoni gjëra që nuk i dinit më parë. Ato pëlqejnë burrat që kanë diçka të zgjuar për të thënë. E dinë që pamja mund të ndryshojë, por mënyra se si një mashkull mendon nuk do të ndryshojë aq lehtë. Gjithmonë i arrijnë qëllimet e tyre pa marrë parasysh sa kohë u nevojitet. Femra e lindur në shenjën e Bricjapit nuk do të ishte kurrë në një marrëdhënie të dhunshme ose toksike, pasi e vlerëson veten aq sa nuk lejon një burrë që ta vë nën kontroll.