Eva Ndoja: Asgjë nuk më shqetëson, vetëm karamelja mbahet në gojë

Eva Ndoja: Asgjë nuk më shqetëson, vetëm karamelja mbahet në gojë

417
0

Screenshot_2-4

Ndonëse është në fillimet e saj në muzikë, Eva Ndoja është një emër mjaft i populluar dhe i lakuar për audiencën shqiptare.

Këngëtarja përflitet shpesh për format bombastike dhe ndërhyrjet që e kanë transformuar. Por Eva nuk shqetësohet aspak për këtë: “ nuk bie kurrë pre e provokimeve dhe e ofendimeve të askujt. Kurrë nuk detyroj askënd të më dojë më çdo kusht, por nuk i ndaloj dot mendimet negative të njerëzve . Unë mendoj se vetëm karamelja mbahet në gojë, kështu që qentë le të lehin karvani shkon përpara.” thotë këngëtarja teksa thekson se bukuria nuk është e vetmja e armë e saj për suksesin.

Një një intervistë për ‘GSH’ Eva pohon se ‘ jo çdo femër e bukur, edhe pse ka tentuar ka arritur atë që do. Ndikon edhe pak fati por edhe forca brenda meje që kam arritur këtu ku jam”.