E tregon Bibla përfundimisht: Kjo është dita kur do të vijë fundi...

E tregon Bibla përfundimisht: Kjo është dita kur do të vijë fundi i botës

216
0

Predikuesit besojnë se pjesë nga Bibla sugjerojnë se “Hëna e Përgjakur” do të shoqërojë një fund të afërt të botës. Në fund të këtij muaji, një fenomen i rrallë hënor i njohur si eklips i hënës do të jetë i dukshëm mbi Amerikën Veriore dhe Jugore, si dhe pjesët perëndimore të Evropës dhe Afrikës. Fenomeni i referohet tri ngjarjeve të njëpasnjëshme kozmike – të gjitha këto do të ndodhin më 21 janar. Shkencëtarët kanë disa teori rreth asaj se kur Toka do të shkatërrohet, edhe pse asnjë nga të dhënat nuk tregojnë se një gjë e tillë do të ndodh këtë të hënë.

loading...