E pabesueshme, por e vërtetë, lind foshnja në 11 shtator, ora 09:11,...

E pabesueshme, por e vërtetë, lind foshnja në 11 shtator, ora 09:11, pesha 9.11 kg

440
0

 

Foshnja Rachel Roughlin e lindur me operacion çezarian

Në SHBA ka ndodhur një rastësi e pabesueshme.

 

Foshnja Christina Brown lindi në 11 shtator, orën 09:11, me peshë 9.11 kg. Familjarët e saj dhe shefja e pavjonit Rachel Roughlin janë habitur nga kjo koinçidencë.

 

‘’Kam punuar në shërbimin e grave për 35 vite dhe nuk kam hasur në statistika të tilla’’, shprehet shefja e repartit Rouglin.

 

Vogëushja lindi me operacion çezarian në 18-vjetorin e përkujtimit të sulmeve terroriste në Kullat Binjake, ku vdiqën rreth 3 mijë veta.