E pabesueshme: Gruaja 82 vjeçe gjen mijëra euro në rrugë, veprimi i...

E pabesueshme: Gruaja 82 vjeçe gjen mijëra euro në rrugë, veprimi i saj…

242
0

Mijëra euro. Këto janë zbuluar nga një grua 82 vjeçe që po ecte në rrugët e Vicenzës dhe nuk u mendua dy herë por shkoi në rajonin më të afërt të policisë.

Kjo është një shenjë ndershmërie, e pazakontë në ditët e sotme. Ajo po kalontë në rrugën mes Battaglione Framarin dhe Legione Antonini, kur gjeti një zarf në tokë, pa emër dhe adresë. E shtyrë nga kurioziteti, hapi zarfin dhe pa mijëra kartëmonedha euro, të cilat i dorëzoi tek një agjent i policisë.

Policia ka nisur hetimet që të gjejë pronarit por ligji thotë se nëse askush nuk i kërkon brenda një viti, paratë do ti kthehen personit që i gjeti.