Durrësi e Tirana nuk gjejnë qetësi, lëkund vendin një tjetër tërmet

Durrësi e Tirana nuk gjejnë qetësi, lëkund vendin një tjetër tërmet

167
0

Një tjetër tërmet është regjistruar pak minuta më parë në Durrës dhe Tiranë

Mësohet se lëkundjet kanë qenë me intensitet më të ulët se ai i orës 03:57 të mëngjesit.

Raportohet se lëkundjet, të cilat duket se nuk kanë të ndalur, kanë shkaktuar panic te banorët, të cilët kanë vërshuar në rrugë që në orët e para të mëngjesit.