Dukjet e Princeshës Diana që janë në trend edhe sot

Dukjet e Princeshës Diana që janë në trend edhe sot

282
0

Kanë kaluar më shumë se 20 vjet që nga vdekja e saj, por sot stili i Princeshës Diana është po aq i rëndësishëm sot sa ishte dekada më parë.

Vetëm shikoni valën më të fundit të modës të vajzave blogere dhe do të shihni se veshjet e tyre më të fundit nxjerrin frymëzim nga disa nga momentet stilistike të Princeshës Diana nga vitet e 80-ta dhe 90-ta.

Këpucët e zeza, pantallona të shkurtra të çiklisteve, obsesioni me pika – të gjitha dukjet e saj po përsëriten tani.