Duam Skenderaj pjestari me i ri i Albanit dhe Miriamit

Duam Skenderaj pjestari me i ri i Albanit dhe Miriamit

275
0

Alban Skenderaj dhe Miriam Cani jnaë bërë prindër për herë të dytë, Ameli bëhet motra e madhe e Duam.

Miriam Cani ka sjellë në jetë djalin e saj, i cili është fëmija i dytë me bashkëshortin Alban Skenderaj.

Këngëtari përmes një postimi ka dhënë lajmin e gëzueshëm, duke shkruar disa fjalë shumë të bukura për të birin e posalindur.

Çifti i kanë vënë vogëlushit emrin Duam, emër ky që ka edhe kënga e tyre me të cilën e kurorëzuan dashurinë shumë vjeçare me martesë vetëm para disa muajve.