Doni vetulla të bukura gjithë ditën? Hiqni dorë nga lapsat, këto mënyra...

Doni vetulla të bukura gjithë ditën? Hiqni dorë nga lapsat, këto mënyra e bëjnë lyerjen e tyre të zgjasë shumë më shumë

298
0

 

Disa njerëz, si Cara Delevingne dhe Lily Collins, janë natyrisht të bekuara me vetullat e bukura. Fatkeqësisht, jo të gjithë kanë aq fat. Për pjesën tjetër të njerëzve të zakonshëm, ne i drejtohemi lapsave, pluhurave, pomadave dhe produkteve të tjera për t’i “mbushur” vetullat tona të holla dhe të lezetshme.

 

Por nëse e shihni që bërja e fijeve me laps  çdo ditë kërkon shumë kohë, ju mund të dëshironi të shikoni në zgjidhje më të përhershme dhe kjo është  ngjyrosja e vetullave – një mënyrë e shpejtë, e lehtë dhe e përballueshme për të patur vetulla të mrekullueshme me pamje natyrale.

 

Edhe pse FDA nuk ka aprovuar ndonjë produkt për ngjyrosjen e vetullave, ato janë zakonisht të sigurta për t’u përdorur. Në fakt, shumë prej tyre janë bërë nga përbërës natyralë dhe të sigurt si kënaja. Sidoqoftë, ekzistojnë dy rreziqe kryesore për t’ju informuar.

 

 

I pari është se çdo produkt që shkon afër syrit tuaj rrezikon irritimin, kështu që është thelbësore që  të merrni masat paraprake për të mos lejuar që produkti të futet në sytë tuaj. E dyta është që produktet e falsifikimit ose të lira të ngjyrosjes së vetullave mund të përmbajnë përbërës të pasigurt, siç është qymyrguri.

 

Prapëseprapë, nëse bëni studimin tuaj dhe përdorni produkte të besuar (ose shkoni te një profesionist i besuar), me siguri nuk do të përjetoni ndonjë efekt negativ nga procedura.

 

 

Si të bëni që kjo lyerje të zgjasë sa më shumë?

 

Përdorni një larës ose pastrues të butë të fytyrës. Mos e pastroni shumë fort dhe shpesh për të mos zbehur ngjyrën e vetullave.

 

Kur dilni brenda ditës, vishni një kapelë / ose krem dielli.

 

Nëse është e mundur, bëjeni atë në një sallon apo klinikë profesionale. Ata do të përdorin produkte dhe teknika më të mira.

 

Zgjedhin një tonalitet më të errët se vetullat tuaja. Mund të duket e rëndë në fillim, por do të zgjasë shumë më gjatë.