Doni të bëni s*ks gjithë natën? Ja çfarë duhet të dini

Doni të bëni s*ks gjithë natën? Ja çfarë duhet të dini

267
0

Për fat të keq, të bësh seks gjithë natën nuk është aq e thjeshtë. Kjo pasi periudha qetësuese pas seksit e një mashkulli tipik mund të ftohë të gjitha qëllimet e nxehta.

Megjithatë kemi lajme të mira. Me shembujt në vijim, jo vetëm që do të shkurtoni kohën e qetësimit pas aktit, por do mësoni si ta ndizni partneren, gjatë kohës që bëheni gati për t’iu kthyer lojës së seksit të shfrenuar,Fillohet me… ushqim.

Rezultatet e një seksi fantastik në një çift të uritur arrihen vetëm nëse keni ngrënë më parë.

Gjithashtu, ngopuni mes seancave, nëse keni planifikuar të bëni seks gjithë natën. Kështu që mos kini frikë t’i suleni frigoriferit. Ndërsa jeni te frigoriferi, shmangni patatet apo biftekun e mbetur: nuk ka asgjë seksi që mund të bëni me atë lloj ushqimi dhe vetëm sa do të rëndoni veten.

Ajo që ju nevojitet për të mbajtur të ndezur atmosferën, janë ushqime, si: krem i rrahur, banane dhe puding.

Ndërsa e ushqeni, rrëshqisni gishtërinjtë tuaj drejt gojës së saj dhe lëreni t’ju shijojë. Imitimi i seksit oral do ju kthejë mendimet drejt seksit dhe ushqimi do t’ju furnizojë sistemin. Dhe mos harroni akullin – kaloni një kub mbi buzët, poshtë shpatullave dhe mes gjoksit të saj. Asgjë nuk do ta eksitojë atë më shumë se kaq. Dhe mos u habisni, nëse raundi tjetër i seksit zhvillohet në kuzhinë. Seks gjatë gjithë natës: qëndroni ngjitur njëri-tjetrit.

Shumë distancë pas seksit bën që ajo të ndihet e mënjanuar emocionalisht, gjë që mund të shkatërrojë mundësitë tuaja për të bërë seks gjithë natën. Dush i ngrohtë dhe seks oral.

E kush nuk ndihet i rigjallëruar pas një dushi? Përfitoni nga periudha qetësuese dhe shkoni të sapunoheni me partneren tuaj. Pastërtia ju ofron të paktën një të mirë, të cilën ju mund të mos e kishit marrë në konsideratë më parë krijon më pak pengesa.