Donald Lu shkon në qendrën e numërimit tek ‘Vasil Shanto’

Donald Lu shkon në qendrën e numërimit tek ‘Vasil Shanto’

164
0

Ambasadori amerikan Donald Lu ka shkuar sot në mëngjes në KZAZ-në e njesisë nr.5  në shkollën “Vasil Shanto” në Tiranë. Ai është ulur për të ndjekur numërimin ndërkohë që të pranishëm ishin edhe kandidatët, Pandeli Majko i PS dhe Halim Kosova i PD.