Doktoresha që u bë aktore pornografike: Fitoj 1 mijë dollarë në ditë

Doktoresha që u bë aktore pornografike: Fitoj 1 mijë dollarë në ditë

376
0

Silvia Saige mësoi shumë në shkollë, shkoi në universitet dhe u punësua në radiologji.

Pavarësisht se i kalonte ditët duke ndihmuar njerëzit dhe duke i bërë ata të ndjehen të qetë, ajo e dinte që nuk ishte e lumtur dhe se ishte koha për një ndryshim.

Ajo u transferua në L.A. për të ndjekur pasionin e saj për komedinë por pas disa muajsh ajo bëri një veprim të madh që do të ndryshonte jetën e saj përgjithmonë – duke u regjistruar për t’u bërë një yll i filmave për të rritur.

35 vjeçarja e do punën e saj dhe fiton më shumë se 1 mijë dollarë për vetëm disa orë, por ndikimi që ka pasur tek prindërit e saj, ende e shqetëson atë.

Jam krenare për atë që bëj”, vazhdoi ajo. Në fillim, prindërit e saj ishin shumë kundër vendimit të saj por Silvia thotë se ata tani e pranojnë pak a shumë.

“Babi im ka më shumë mirëkuptim por nëna ime jo. Ai e kupton që unë jam e sigurt, e lumtur dhe marr vendime të mira për veten time”.