“Dikush po të pret në shtëpi”, policia publikon VIDEON. Ç’ndodhi natën në...

“Dikush po të pret në shtëpi”, policia publikon VIDEON. Ç’ndodhi natën në Sauk e Kashar

365
0

Policia Rrugore ne kontrollet gjate nates ka ndeshkuar me heqje patente 13 drejtues mjetesh, si dhe ka marrë masa administrative. Shkak eshte bere shpejtesia tej normave te lejuara, qe varionin nga 142 deri ne 173 km/h.

Ne nje video te publikuar nga vete policia, duken rastet e ndalimit te drejtuesve qe kane shkelur rregullat e qarkullimit.

Kontrolli eshte bere me Radar në Sauk e Kashar për të evidentuar dhe ndëshkuar drejtuesit e automjeteve që qarkullojnë me shpejtësi tej normave te lejuara duke u kthyer në rrezik të madh për të shkaktuar aksident rrugor.

Postimi i Policise se Shtetit 

142 -173 Km/orë 🛣

🚫 shpejtesisë se destinacioni 🏡 🚑

🚔🚓 prej orës 22.00 deri në orën 01.00  13 Patenta të tërhequra dhe marrë masa administrative per OASh 😇 për shpejtesi qe varionin nga 142 deri ne 173 km/h.

Mos shpejto të përfundosh nē 🚑 apo mē keq akoma.

Gjithmonē kujto; qarkullojmë më ngadalë për të jetuar më gjatë.

Drejto automjetin duke respektuar rregullat e qarkullimit rrugor; dikush po të pret në shtëpi.

Kontribuo dhe ti për sigurinë e jetës në rrugë

https://www.facebook.com/1502420603377639/videos/540891816724587/