‘Digjet’ Tirana… nga çunat e ‘varfër’ me makina 400 mijë euroshe

‘Digjet’ Tirana… nga çunat e ‘varfër’ me makina 400 mijë euroshe

614
0

Një organizimi i madh është bërë nga “Rich Kids Tirana” në Bulevardin e Ri të kryeqytetit, ku kanë parakaluar makina lukzose si Lamborghini, Ferrari, Benz Amg 6.3, BMW, Audi r8 dhe shumë të tjera. Të rinjtë e pasur ishin mbledhur në një organizim të thirrur nga faqet e Instagram “RichKidsTirana”, “AutoTirana”, “Bmw_m3_Albania” dhe “Horse Power Albania”. Garat dhe parakalimet kanë filluar në orën 18:00, ku të pranishëm kanë qenë dhe shumë spektatorë e fotografë. Rreth 250 makina të pranishme që kanë ndezur atmosferën, por gjithçka është shkatërruar me ardhjen e Policisë Bashkiake, e cila ka gjetur rastin për të gjobitur makinat luksoze. Njëri nga organizatorët ka shkruar për “JOQ.al”: “Policia e shtetit na lejoi organizimin se kërkuam leje dhe më pas na vendosi gjoba Policia Bashkiake tek të gjitha makinat më të mira. Po kush pyet për shtet kur ke 400 mijë euroshe, por të vjen inat se gjetën rastin”. Nuk ka ligj në botë që duhet të marrë leje në bashki për ‘Tunning Show’ ose paradë me makina. Makinat i parkuam dhe gjithçka po shkonte mirë deri sa filluan të kërcasin gjobat”.